Martijn & Sarah

Sarah dacht dat het een gewone loveshoot zou worden, maar haar Martijn had andere plannen... Toverde een ring tevoorschijn, ging door zijn knie en vroeg zijn grote liefde ten huwelijk. En natuurlijk zei ze JA! 

Martijn wilde zijn Sarah graag ten huwelijk vragen, maar had nog geen concrete plannen. Dus toen Sarah (het nichtje van mijn man) een loveshoot bij mij wilde boeken werden de plannen bij Martijn de shoot in geworpen. Stiekem verstopte hij het ringendoosje in mijn fototas, pakte het op mijn teken eruit en tadaaaa.... daar ging hij door de knie! Die had Sarah niet zien aankomen, maar

natuurlijk zei ze JA! Wat hadden we mazzel met een hele vriendelijke man wiens tulpenveld we inmochten voor foto's. En wat bleek, deze man heeft in het verleden bruiloften gefilmd, dus toen hij van het plan hoorde, verstopte hij zijn videocamera onder zijn jas en maakte toffe beelden mee! Stelletje bofkonten dit stel!! Nadat we toffe plaatjes hadden geschoten tussen de tulpen zochten we nog een duingebied op waar we nog andere liefdevolle plaatjes schoten! Martijn & Sarah, ik heb onwijs genoten van het vastleggen van jullie momentjes en natuurlijk van het samenzijn met de familie! ????