Paul & Laura

25 maart 2021


Paul & Laura

Paul & Laura

25 maart 2021

In 2018 mocht ik hun bruiloft fotograferen, een paar weken geleden vroegen Paul & Laura mij opnieuw voor een shoot. En wat voor één. Ze zijn namelijk zwanger van hun eerste kindje en wilde dit op een bijzondere manier vertellen aan hun familie, namelijk door middel van foto’s. Hoe orgineel!

En je raadt het al: ik mocht die foto’s maken en wist zodoende ook als één van de eersten van het prachtige wonder dat Laura bij zich mag dragen. Wat een eer!

Met een prachtig opkomend zonnetje deden we een korte shoot in het Mastbos, en wat was het de moeite waard.

Inmiddels hebben de papa & mama in spé iedereen verrast met deze foto’s en mag ik er een blogje van maken. En natuurlijk doe ik dat heel graag, want zo’n shoot maak je niet iedere dag mee.

Galerij 1 Galerij 2 Galerij 3 Galerij 4 Galerij 5 Galerij 6 Galerij 7 Galerij 8 Galerij 9 Galerij 10 Galerij 11 Galerij 12 Galerij 13